Over Ons

Wie zijn wij?

Al vierenveertig jaar is John Verhoeven de eigenaar van JAV Bouw. Wat eerst begon als een eenmanszaak, is op den duur uitgegroeid tot een dynamisch aannemersbedrijf dat actief is in Leiden en omstreken. Inmiddels bestaat het aannemersbedrijf uit vijf bekwame vakmannen die hart hebben voor hun vak. Door de combinatie van vakmanschap en gedrevenheid, weet JAV Bouw keer op keer kwaliteit te leveren aan de klant.

Waarom zijn wij anders?

Met onze jarenlange expertise maken wij het verschil. Wij bieden een totaalpakket om de klant te ontzorgen. Dat betekent wij voor u het overzicht zo adequaat mogelijk bewaren. De communicatie verloopt door middel van één aanspreekpunt waarmee u contact heeft. Bovendien laten wij het project niet los totdat alles naar wens is. Omdat wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij onze klant een standaardgarantie van vijf jaar aan op de door ons geleverde materialen en arbeid. Wanneer er iets gerepareerd moet worden dan staan wij paraat om het voor u op te lossen.

Hoe doen wij dat?

Onze filosofie is dat de wensen van de klant centraal moeten staan. Vanuit dat perspectief gaan wij stapsgewijs te werk. Aan het begin van ons kennismakingsgesprek geven wij u gratis advies met betrekking tot uw wensen. Het startpunt voor de verbouwing is het ontwerpen van een indeling door middel van een plattegrond. Door jarenlange ervaring weten wij hoe een plattegrond opgesteld wordt op de beste manier. Hierover kunnen wij u gedegen advies geven door aandachtig te luisteren naar uw behoeften. Hiermee brengen wij zorgvuldig in kaart wat u precies wilt en hoe wij dit tot uitvoer kunnen brengen. Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze diensten, zullen wij gezamenlijk een prijs afspreken die conform uw budget is. Daarbij vormt kwaliteit een rode draad door het werk wat wij aan u leveren. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij u begeleiden bij het uitdenken tot aan het uitvoeren en afronden van het project. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden.