Verbouwen

Badkamer verbouwen

Onze eerste specialisatie is het verbouwen van diverse soorten badkamers. Wij kunnen voor u een geheel nieuwe douche of bad plaatsen, sanitair vervangen en tegels zetten. U kunt er ook voor kiezen om de hele badkamer te laten slopen en door ons een nieuwe te laten installeren.

Toilet

Hiernaast kunnen wij ook uw toilet naar wens verbouwen. Het oude toilet kunnen wij voor u demonteren en er een nieuwe in plaatsen. Wij voeren dan uw oude toilet af, brengen wanden en vloeren aan en monteren uiteindelijk het toilet.

Stukadoorswerk

Tevens zijn wij gespecialiseerd in stukadoorswerk. Hierbij kunt u denken aan stuukwerk waarbij wij met hoogwaardige materialen aan de slag gaan voor iedere gewenste eindafwerking. Wij kunnen uw wanden laten spuiten door middel van spuitwerk op maat. Om te zorgen dat uw wanden minder snel beschadigen, kunt u kiezen voor een sierpleister. Dit is een materiaal van kunsthars die de wanden verhardt waardoor ze makkelijker te onderhouden zijn. U kunt kiezen uit spachtelputz, rustiekputz of granol. Dit zijn verschillende wandafwerkingen die beter bekend staan als de ‘korrels’ op de muur. Om uw interieur extra uitstraling te geven, verzorgen wij voor u sierlijsten of ornamenten op uw wanden. Met zowel traditionele als moderne stukadoorstechnieken kunnen wij uw wanden afwerken zoals u wenst. U bent daardoor altijd verzekerd van goed resultaat.

Schilderswerk binnenshuis

Wij  verzorgen schilderwerkzaamheden binnenshuis. Als u toe bent aan een nieuwe schilderlaag in uw huis, dan kunnen wij het voor u aanbrengen met professionele schildermaterialen.

Kleine verbouwingen

Wanneer u uw woning een opknapbeurt wilt geven, dan kunnen wij u daarbij helpen. In ongeveer 5 tot 6 werkweken kunnen wij een kleine verbouwing verrichten in uw woning. De verbouwing kan variëren van het vervangen van geveldelen tot aan het plaatsen van een nieuwe deur. Door onze vakmanschap kunnen wij door middel van een kleine verbouwing een groot verschil maken in uw woning.

Advies bij het inbouwen van een nieuwe keuken

Over het algemeen adviseren wij uw keuken in te laten bouwen door het bedrijf waar de keuken wordt afgenomen. Hierbij kunt u kiezen om door ons de voorbereidingen te laten treffen voor de inbouw van uw keuken.