Projecten

, ,

Review

Dhr. lepelaar, Zoetermeer

John heeft de zowel de badkamer als toilet volledig gerenoveerd. Hierbij is uitstekend meegedacht in de constructie. Wanneer iets niet volledig paste heeft John dit toch voor elkaar gekregen. Onverwachts ook de toilet laten renoveren in de vakantieperiode en ook dit is snel opgepakt en afgerond. Concludered zal ik John voor een volgende klus raadplegen en aanbevelen.

Projectomschrijving

De badkamer heeft een oppervlakte van +- 5 M2 en moet opnieuw betegeld worden, zowel vloer als wanden tot aan het plafond. De oude tegels/bad sloop ik er zelf uit. Zelf zorg ik voor de tegels, materiaal wordt verzorgd door de vakman. Zie foto badkamer

, ,

Review

Dhr. Postma, Dordrecht

Badkamer incl. toilet + toilet verbouwen John Verhoeven heeft in onze bestaande woning badkamer en toilet vervangen. Met het resultaat zijn we erg tevreden! We hebben naast John meerdere vakmannen over de vloer gehad voor een offerte. De keuze voor JAV Bouw was op meerdere zaken gebaseerd: John is bereid om langs te komen, ook 2x, voor een passende offerte, een prettig gesprek met een bak koffie. Hij is eerlijk en een gesprek over de prijs kan open en reëel plaatsvinden met hem aan de keukentafel. Ook zijn zeer ruime ervaring als tegelzetter heeft meegewogen in de keuze. John houdt zich aan afspraken, is helder over de agenda en planning. John zou bij ons zo'n 2.5 week aan de slag zijn, voor badkamer incl. toilet boven en los toilet beneden. Dat is uiteindelijk een week meer geworden, door onvoorziene omstandigheden, zoals tegenvallende levering vanuit de badkamer zaak, extra werkzaamheden en tegenslag met het plaatsen van de douchewand. John houdt zich aan prijsafspraken, geen gedoe achteraf, ook niet als iets tegenzit dus. Qua werkzaamheden is uitgevoerd: o.a. afplakken van trap en kamer waar gereedschap, tegels ed. stond ter bescherming, slopen en afdoppen van oude sanitair, afvoeren van oude sanitair in bus naar stort, ophalen van nieuwe sanitair, verleggen van leidingwerk en afvoeren, plaatsen van radiator, vloerverwarming, hangend toilet 2x, extra muurtje, douchebak, douchewand, verlaagde plafonds met spots, diverse tegelwerk (60x30, 60x60, stroken) gezaagde/ gerectificeerde tegels enz. John werkt niet alleen, hij werkt samen met diverse mensen, waaronder een loodgieter, 2e tegelzetter, stukadoor, kitter, algemeen aannemer. John zijn kennis zit met name op gebied van tegelwerk. Hij is bereid om zaken aan te passen als daar gedurende de werkzaamheden vragen of feedback over komen, zoals andere spotjes vanwege waterdichtheid. Toen de wasbak vanuit de winkel beschadigd bleek en opnieuw geleverd moest worden, kwam John na enkele weken nog terug, ook om de thermostaat van de vloerverwarming te plaatsen. John denkt mee, volgt niet klakkeloos de tekening, is daarin een praktisch en alert man, wat enerzijds prettig is, anderzijds betekent dat we goed zelf hebben opgelet en dagelijks in overleg waren of zijn en onze visie over dingen op 1 lijn zaten. De dagen met John zijn niet saai: hij maakt graag een praatje. We raden John als aannemer voor een totaal klus als een badkamer of wc zeker aan!

Projectomschrijving

Slopen: - demonteren sanitair - afdoppen leidingen - wand en vloertegels Leidingwerk: - leiding radiator/meubel/bad/douche/wc aanpassen - Afvoeren voor meubel/bad/douche/we aanpassen Electra: - omleggen en dubbele schakelaar (spotjes, spiegel) met stopcontact maken Plafond: - verlaagd stucplafond incl 5 spotjes maken - stucwerk plafond Wanden/Vloer: - aansmeren/voorstrijken/stucen wanden waar nodig - vloer aansmeren/egaliseren - tegels plaatsen - voegen / kitten Saniair: - inbouwreservoir wc - bad plaatsen met badombouw - douchebak plaatsen - kitten Sanitair/tegels voor rekening van opdrachtgever, materiaal verbouw voor kosten vakman Zie ook opdracht "Toilet verbouwen"

, ,

Review

Dhr. Schippers, Amsterdam

In ons nieuwbouwhuis troffen wij een op het oog redelijke (zwart-witte) badkamer, die bij nadere inspectie toch vrij slecht in elkaar zat (eigenaar had deze zelf gebouwd, verkeerde aansluitingen, losse muur, slecht tegelwerk, gevaarlijk electra). John en Danny hebben in twee weken tijd de gehele badkamer gesloopt, afgevoerd en opnieuw aangelegd. Ze zijn daarbij zorgvuldig in het beschermen van de rest van het huis (vloer afgedekt, deuren dichtgetaped, etc). We hebben zelf de kranen/tegels/etc gekocht die (als niet bezorgd) door John & Danny zelf zijn opgehaald (wat vooral bij het bad erg prettig was!). De kwaliteit van het werk is prima, het wordt zorgvuldig afgewerkt en John haalt (binnen de offerte) er goede specialisten bij daar waar het nuttig of efficient is (kitten, extra tegelaar). Al met al een professioneel uitgevoerde verbouwing met een prima resultaat. John denkt goed mee wat erg handig is met zijn ervaring want soms zijn er dingen mogelijk die wij vooraf niet bedacht zouden hebben. Tussendoor hebben ze soepel nog een paar kleine klusjes in de keuken voor ons gedaan (afzuigkap afvoergat, tegels), tegen schappelijke prijs. Het enige minpunt is dat zijn agenda wat chaotisch is, dus soms even dubbelchecken is handig. En gelukkig neemt hij vrijwel altijd de telefoon op, en is dus goed bereikbaar. Ook prettig is dat je vooraf een duidelijke planning krijgt, en hij alles met je bespreekt, bv veranderingen, nieuwe mogelijkheden, etc. Tenslotte verdient het enorme sjouwwerk van Danny, zonder ook maar een onvertogen woord, een aparte vermelding! John is niet de goedkoopste op werkspot, maar zeker een van de betere. Als je behoefte hebt aan een ervaren vakman tegen een fatsoenlijke prijs levert John hoge kwaliteit werk, is flexibel en professioneel en heb je binnen de planning een nette badkamer!

Projectomschrijving

Gezocht: ervaren loodgieter voor het geheel vernieuwen van een badkamer, incl leidingwerk en aftegelen. Er liggen meerdere typen leidingen (oa rehau). Amsterdam Noord (elzenhagen), bezichtiging in overleg. Ideale periode ergens rond de laatste 2 weken juli - eerste 2 weken augustus. --DEZE OPDRACHT IS AL UITGEVOERD-- (hier alleen opnieuw geplaatst om een referentie te kunnen zetten, de eerdere opdracht was al verlopen voordat ik kon afsluiten)

,

Review

Wij zijn erg tevreden over JAV Bouw. Door John hebben wij nu een mooie badkamer. Vanaf het begin wordt er goed meegedacht over de mogelijkheden en de keuze. De offerte is goed gespecificeerd en goed in lijn met de uitvoering. Toen de riolering verstopt was door oud vuil is ook dat snel en goed opgelost. Voor een volgende klus denken wij zeker weer aan JAV Bouw.

Projectomschrijving

Graag willen wij een aantal projecten uitvoeren eind mei of in juni, evt juli. Liefst zouden wij dit als één klus aanbieden, maar andere opties zijn ook mogelijk. 1. Een inspectie van de meterkast en waarschijnlijk modernisering hiervan (aarde en groepen). 2. Het klaarmaken van een kamer om er badkamer te kunnen plaatsen. Waterleidingen en CV aansluiting zijn er op dit moment nog niet. Ook willen we de deur verplaatsen naar de gang (geen steunmuur). Op de plattegrond is de huidige situatie te zien. De andere foto is hoe de ruimte waar we de badkamer willen er nu uitziet. 3. Het plaatsen van badkamer met inloopdouche, ligbad, verwarming en wasbak. Ook willen we bekijken of het mogelijk is om een toilet in de badkamer te plaatsen (is nu nog een los toilet, zie plattegrond). 4. Aanbrengen van mechanische ventilatie. Er zijn al buizen aanwezig, maar wellicht moet er een bijgeplaatst worden naar de nieuwe badkamer

Review

Dhr. Castelein, Nieuwpoort

In april heeft de collega van JAV Bouw, dhr. Bjorn Calkhoven een poging gedaan mijn woning te stucen. Los van wat voor interessante ervaring dit was zal ik mij beperken tot de feiten. Tijdens de werkzaamheden gaven de inhuurkrachten bijvoorbeeld al aan dat ze geldproblemen hadden omdat andere klanten niet betaalden, uiteraard gaan dan alle alarmbellen rinkelen maar omdat ze nog bezig waren kon ik geen kant op. Direct nadat de werkzaamheden verricht zijn ontstonden her en der scheuren, Calkhoven heeft toegezegd dit te verhelpen. Echter besef je na 6 niet nagekomen toezeggingen dat je besodemieterd bent. Inmiddels is de zaak aangemeld bij de rechtsbijstandverzekeraar, ook daar worden toezeggingen niet nagekomen (zie bijlage). Inmiddels blijkt uit contra-expertise dat Calkhoven niet zo'n verstand heeft van stucwerk, hij heeft namelijk gewerkt met materialen die buitenshuis niet geschikt zijn. Ofwel de herstelkosten zijn groter dan de aanneemsom. Binnenkort zal de dagvaarding wel bij hem binnen vallen, ik heb geen illusies. Zijn BV is waarschijnlijk leeg en er valt bij deze stakker geen cent te halen. Derhalve roep ik mede gedupeerden op zich te melden zodat we kunnen gezamenlijk op kunnen trekken. Hierbij verstrek ik goedkeuring aan werkspot om mijn contactgegevens te delen. Bespaar je een nachtmerrie, bekijk de bijlagen dan weet je genoeg. Wellicht heeft Calkhoven nog het lef om hier te reageren, trap er niet in. zoekwoorden *steunvordering*BC Afbouw*50857940*

Projectomschrijving

Beste, Graag laat ik de buitenmuur van mijn huis stucen (wit egaal). De onderlaag betreft baksteen met witte verf. Deze laag dient behandeld te worden met voorstrijk o.i.d. Op bepaalde plekken gaas aanbrengen tegen kleine scheuren (er zijn geen grote scheuren aanwezig). Tevens op bepaalde plaatsen herstel sierpleisterwerk en goede aansluiting op de tegels aan de zijkant van het huis,. De woning is goed bereikbaar, op twee gevels na is alles (met de hand) bereikbaar met een kleine trap.

, ,

Projectomschrijving

Slopen van huidige badkamer. Herinrichten & creëren van kleine badkamer (3x1 meter) & apart toilet (1x1 meter). Vloer betegelen met antieke tegels (al aanwezig), betegelen wanden, inbouw kranen, glazen douche deur plaatsen, plaatsen meubel, verlichting, schuifdeur. Materiaal (in overleg) leveren door opdrachtgever.

Review

Mevr. van Gessel, Amsterdam

Opdracht was een hele uitdaging! Slopen van huidige badkamer, herindelen en creëren van nieuwe badkamer & apart toilet. John nam de opdracht aan waarbij ik zelf de materialen heb kunnen aanleveren. Onder anderen antieken tegels op de vloer en antiek fontein in de toilet. John heeft goed meegedacht en geen idee was onmogelijk. Werk is goed en netjes uitgevoerd. Helaas door onverwachte tegenslagen heeft het langer geduurd voordat de klus af was.